Doe mee aan het BGT-onderzoek

14-05-2024

We willen graag weten hoe jullie de BGT uitvoeren en gebruiken. Daarom houden we een onderzoek onder bronhouders en gebruikers. Het nieuwe onderzoek start dinsdag 14 mei. Op basis van de uitkomsten kunnen wij gerichte acties ondernemen om de BGT te verbeteren.

We vinden het fijn als je aan dit onderzoek wil deelnemen. 

Levert jouw organisatie gegevens aan de BGT en gebruik je gegevens voor beleid, beheer of uitvoering? Dan kan het zijn dat je binnenkort wordt benaderd. Je ontvangt een uitnodiging voor het invullen van een online vragenlijst. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Dan kun je alsnog meedoen met het onderzoek via statisfact.nl/bgt. Het invullen van het formulier kost ongeveer 15 minuten van je tijd. We stellen je deelname zeer op prijs. Invullen van het formulier kan vanaf 14 mei tot en met 11 juni. 

Wij publiceren de resultaten van het onderzoek op onze website.

ZoNline

Op dinsdag 14 mei organiseren we van 10.00 – 11.00 uur een ZoNline over het BGT-onderzoek. We vertellen meer over de inhoud van het onderzoek en nemen je ook mee in de geschiedenis, totstandkoming en de standaardisatie van de BGT. Ook behandelen we de ontwikkeling van de Landelijke Voorziening en de rol van bronhouders in de bijhouding van de BGT. 

Aanmelden voor de ZoNline kan via het aanmeldformulier.

Bekijk ook

 
 
 
Cookie-instellingen