DiS Geo: Van de kaart. Inschrijvingen nu geopend!

15-09-2020

Op dinsdag 6 oktober vindt ons eerste, gratis en geheel online georganiseerde event plaats! DiS Geo presents: Van de kaart. Het eerste evenement zonder locatie. Het interactieve programma is rond en inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Het doel van het online event is om jullie te inspireren, kennis uit te wisselen en informeren. Vanuit zoveel mogelijk invalshoeken. We beginnen de dag met een plenaire opening waarin Ruud van Rossem en Noud Hooyman de dag inleiden. Vervolgens kan je de hele dag workshops volgen, brainstormsessies bijwonen, meedoen aan een quiz en meer. Ook is er ruimte voor netwerken, een spontane ontmoeting, een prikkelende vraag of een mini-cursus kort-cyclisch werken. Het te downloaden programmaboekje vind je hieronder, evenals een overzicht van het programma.

Download hier het programmaboekje

De dag

De plenaire opening start om 9:15. Daarna starten om 10:00 uur de eerste vijf sessies. Verspreid over de dag zijn er nog vier rondes van sessies die je allemaal kunt bijwonen. Uiteraard wel maar één tegelijk, raden wij aan tenminste. De afsluiting aan het einde van de dag, waar interessante en bijzondere momenten worden gedeeld en waar we met elkaar proosten op een geslaagde dag, start om 16:15.

Meld je dus snel aan voor deze dag. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere workshop(s) naar keuze. Je mag er de hele dag bij zijn, of alleen bij de door jouw geselecteerde onderdelen. Wij zorgen voor digitale ontmoeting, inspiratie en kennisuitwisseling. Deel het vooral in je netwerk! Lees hieronder de procedure voor het aanmelden.

Handleiding Inschrijven

Het is belangrijk dit goed te lezen, omdat het inschrijven een paar haken en ogen heeft. Maar het is natuurlijk ook weer geen rocket science. 
Aangezien er meerdere sessies tegelijk plaatsvinden, is het meest belangrijke aandachtspunt dat je je niet inschrijft voor twee workshops die op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Hieronder vind je de instructies.

Stap 1 
Je schrijft je via deze link in voor het gehele event. Je komt dan op een pagina van Eventbrite terecht, waar je vervolgens kan kiezen aan welke deelsessies je wilt deelnemen.

Stap 2
Houd het programmaboekje en het blokkenschema bij de hand wanneer je je inschrijft voor deelsessies, zodat je je niet voor meerdere workshops op hetzelfde tijdstip inschrijft.

Stap 3
Schrijf je aub wel op voorhand in voor de deelsessies. Het aantal deelnemers is voor ons belangrijke informatie.

Stap 4
Rond je registratie af, zet de sessies in je agenda en kijk uit naar 6 oktober.

Belangrijke informatie
Je ontvangt de Microsoft Teams links waarmee jij de verschillende deelsessies in kan via Eventbrite. Per deelsessie waar jij je voor inschrijft, ontvang je een aparte mail met een Microsoft Teams link. Bewaar deze mails goed, zodat je op 6 oktober de juiste links voor de juiste workshops hebt. Mocht je de links niet meer kunnen vinden, neem dan contact op met DISGEO@minbzk.nl. Geef daarbij duidelijk aan voor welke workshops jij je hebt ingeschreven.

 

Bekijk ook

 
 
 
Cookie-instellingen